Algemene voorwaarden fotoshoots

 1. Daan Roepman vermeld als fotograaf in deze algemene voorwaarden heeft in de loop van de jaren zijn eigen stijl van fotograferen en afwerking ontwikkeld. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever, maar op de stijl, de manier van fotograferen en op de werkwijze valt later niet op terug te komen.
 2. Op alle foto's en werken van de fotograaf rust auteursrecht. Het is niet mogelijk om in het bezit te komen van de rechten van deze foto's en werken, deze blijven ten alle tijden het eigendom van de fotograaf.
 3. De gekochte foto's zijn gelicentieerd aan: Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkeDelen- 4.0 Internationaal-licentie.
 4. Er worden geen onbewerkte fotobestanden geleverd, ook niet tegen betaling.
 5. Er worden geen foto's geleverd die door de fotograaf niet zijn geselecteerd voor vrijgave.
 6. Het is voor de fotograaf belangrijk dat hij voor promotiedoeleinden met zijn werk naar buiten kan treden. Daarom wordt er altijd een kleine selectie gemaakt van het fotowerk dat op website en de sociale media wordt gepubliceerd.
 7. De fotograaf is niet verantwoordelijk voor schade opgelopen tijdens de fotoshoot of fotoreportage.
 8. Het is niet toegestaan dat er tijdens de fotoshoots wordt gefotografeerd of gefilmd anders dan door de fotograaf. Neem je iemand mee voor hulp of visagie, breng dan die persoon/personen daarvan op de hoogte.
 9. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen tijdens de fotoshoot als er gewekt wordt in natuur en stiltegebieden waar de natuurlijke habitat niet verstoord mag worden. Op andere plaatsen waar dit wel is toegestaan is de opdrachtgever zelf verantwoordelijk voor het gedrag van zijn huisdier en mag de aanwezigheid op geen enkele wijze de fotoshoot negatief beïnvloeden.
 10. Betalingen voor de fotoshoots vinden vóór de fotoshoot plaats en worden in contanten voldaan.
 11. Voor de fotoshoots worden geen reiskosten verrekend voor 5 km heen en 5 km terug vanaf postcodegebied 5121VD daarna geldt er een km vergoeding van 35 cent per km en eventueel gemaakte parkeerkosten.
 12. Bij onvermogen, dus als de fotograaf niet in staat is wegens ziekte, ongeval en andere ernstige zaken zodat hij niet in staat is op de geplande fotodag zijn afspraak na te komen, zal er al het mogelijke gedaan worden om voor een vervangende fotograaf te zorgen. Echter kan daar geen garantie voor gegeven worden. Eventuele schade daaruit ontstaan kan niet verhaald worden op de fotograaf.
 13. Daan Roepman Fotografie behoud zich het recht voor om op elk moment wijzigingen in deze algemene voorwaarden en in de prijzen aan te brengen.
 14. Bij het maken van een afspraak voor een opdracht gaat de opdrachtgever akkoord met deze algemene voorwaarden.

Update: 26-9-2017

Download
Algemenevoorwaardenfotoshoots.pdf
Adobe Acrobat document 37.3 KB

Den Haag, Hofvijver en Regeringsgebouwen

Deze foto is in een resolutie van 10288 px langste zijde te koop bij: Werk aan de Muur