Juridische informatie

Auteursrecht

Op de inhoud van deze website rust auteursrecht. Overname van alle informatie (foto's, logo's tekst en afbeeldingen) is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van Daan Roepman Fotografie, tenzij anders vermeld, b.v. onder een licentie van Creative Commons

 

Zie ook Auteursrecht Fotograaf

 

Vrijwaring

Deze website is met de grootst mogelijke zorg en aandacht samengesteld. Daan Roepman Fotografie is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van informatie die op deze website wordt aangeboden. Helaas kan het voorkomen dat de informatie die op deze website is gepubliceerd enige onvolkomenheden of tekortkomingen vertoont, dan wel onvolledig of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

 

De website van Daan Roepman Fotografie verwijst soms naar andere websites. Over de inhoud en het gebruik van deze websites kunnen geen rechten worden ontleend. Deze websitelinks dienen slechts ter informatie en voor het gemak van de bezoeker.

 

Foto's kunnen via de website van Werk aan de Muur online besteld worden. Deze service wordt geheel door Werk aan de Muur verzorgt. Daan Roepman Fotografie is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de bestelde producten en voor de afhandeling daarvan.

 

Deze tekst is voor het laatst bijgewerkt op 2-7-2017

 Deze website is gemaakt met Jimdo!

Met Jimdo kan iedereen gratis en zonder programmeerkennis een eigen website maken. Kies een design, pas het klik voor klik aan je wensen aan, voeg je inhoud in een paar seconden toe en klaar!
Meld je nu via nl.jimdo.com aan voor een gratis website.


Den Haag, Hofvijver en Regeringsgebouwen

Deze foto is in een resolutie van 10288 px langste zijde te koop bij: Werk aan de Muur